Zaalvoetbaltoernooi 27 mei 2018

Hola Colombianos

Ben jij die top voetballer of enthousiaste supporter die alvast in de voetbal stemming wil komen zo vlak voor het WK? En voor  zondag 27 mei a.s. nog niets in zijn/haar agenda heeft staan? Dan ben je bij deze uitgenodigd en van harte welkom om deel te nemen aan het 4e Los Colombianos zaalvoetbaltoernooi in Utrecht!

Deelname kan individueel of je kunt je eigen team opgeven. Ons motto: hoe meer zielen des te meer vreugde. Opgave graag voor 20 mei a.s. en het liefste via info@loscolombianos.nl. De eerste 4 teams die zich opgeven en komen spelen  krijgen een korting van vijf euro en betalen maar €35,- per team. Geef je daarom direct op en wees zeker van deelname en krijg deze mooie korting!

Daarnaast staat er voor de winnaars van het toernooi weer een mooie prijs klaar en kan iedereen die meespeelt of komt kijken als supporter kans maken op een Colombia pakket met daarin lekkere Colombiaanse versnaperingen en leuke bruikbare gadgets voor het WK!

Zondag 27 mei a.s. zet het nu in je agenda en wees er bij!  Nos vemos pronto!

Los Colombianos zaalvoetbaltoernooi

Datum: 27 mei 2018
Locatie: Sporthal Nieuw Welgelegen
Grebbeberglaan 13
3527 VX Utrecht
Aanvang 13.30 uur

Deelname:
Een eigen samengesteld team van minimaal 5 personen. Voor de eerse4 teams zijn de kosten €35,- per team. Vanaf 4 teams €40,- per team.
Of individuele opgave. Kosten €8,- per persoon.
Na opgave graag de deelnamekosten overmaken op het iban nummer van Los Colombianos NL 08 RABO 0376 0163 37 met vermelding van naam speler of naam van het team. Opgave voor 20 mei.

Prijzen:
Voor het winnende team is er een beker en een fles aguardiente; dit is een typisch Colombiaans drankje.

Colombiapakket
Elk jaar verloten wij een Colombiapakket gevuld met typische Colombiaanse producten en leuke gadgets in de Colombiaanse kleuren. Loten zijn te kopen tijdens het evenement.

Programma
Aanvang:
13.30 uur: Omkleden en warming up
13.50 uur: Welkom en uitleg speelschema. Samengestelde teams worden bekend gemaakt.
14.00 uur: Start toernooi
15.50 uur: Prijsuitreiking. Het winnende team wordt bekend gemaakt. Het winnende lot voor het Colombiapakket wordt getrokken.
Eindtijd: 16.00 uur
Gedurende het gehele toernooi is er EHBO aanwezig.

Geef je hier op!