Los Colombianos scoort met eerste evenement in Utrecht

Het eerste evenement van Los Colombianos ging zondag 2 april van start. Het voetbaltoernooi vond plaats in Utrecht in een zeer ruime sporthal, Topsporthal Welgelegen.

Met drie teams werd er gestreden om de beker en de fameuze fles aguardiente. De voetbalteams Los Pollos Hermanos, Team Colombia en Los Colombianos speelden totaal zes wedstrijden.

Het welgesmeerde team Los Pollos Hermanos, die al eens eerder op een toernooi in de prijzen viel, lieten zich dit keer ook van hun sterkste kant zien. Team Colombia en Los Colombianos waren samengestelde teams. Zonder op elkaar ingespeeld te zijn speelden deze teams de bal toch aardig rond. Laatstgenoemde teams werden versterkt door vier dames die zich goed staande wisten te houden tussen de heren en kwamen zelfs tot scoren. Alhoewel Los Pollos Hermanos in de laatste wedstrijd het zwaar had tegen Los Colombianos (4-4) pakten zij uiteindelijk de meeste punten.

De beker en de fles aguardiente gingen dan ook welverdiend naar Los Pollos Hermanos. Nadat we allen nog even een groepsfoto hadden gemaakt ging een groot deel van de groep het voetballen nog afsluiten met een hapje en een drankje buiten de sporthal.

Het was een zeer geslaagde middag met vooral een sportieve en gezellige sfeer. Bedankt voor jullie aanwezigheid en tot het volgende evenement!

 

 

Geplaatst in Evenementen.