Los Colombianos organiseert voetbaltoernooi! Wie???

Hola Colombianos,

Si, jullie lezen het goed 2 april aanstaande is er weer een zaalvoetbaltoernooi in Utrecht en bij alle scherpe lezers onder jullie, is vast via social media opgevallen dat LOS COLOMBIANOS het voetbaltoernooi organiseert!

LOS COLOMBIANOS???

Si, Los Colombianos, want dat is de nieuwe naam waarmee wij verder gaan. Colombianos Groningen blijft ook nog bestaan maar zal zich van nu af aan echt richten op het Noorden van het land zoals de naam al doet blijken.

Los Colombianos is daarmee geen nieuwe groep, maar een uitbreiding van wat wij de afgelopen 15 jaar met zoveel passie hebben gedaan.  Vanaf nu zullen wij als Los Colombianos door het gehele land activiteiten organiseren zowel voor geadopteerde Colombianen als voor andere mensen die net als wij liefde hebben voor Colombia!
Dat betekent dat IEDEREEN met liefde en passie voor Colombia op ons kan rekenen, ons kan vragen voor lezingen op scholen en bij bedrijven of particulier, maar ons ook kan vragen om een aan Colombia gerelateerd evenement te organiseren bij jou in de buurt. Hierbij valt te denken aan het ondersteunen van een goed doel, een benefiet organiseren, een themadag en ga zo maar door.

Wil je weten wat Los Colombianos nog meer voor jou kan betekenen check dan verder onze website. En dan kun je, als je toch de website bekijkt je meteen opgeven voor ons voetbaltoernooi op zondag 2 april van 13:30u -16:00 in Topsporthal Nieuw Welgelegen te Utrecht ! Voor opgave meld je aan via ons aanmeldformulier.

Wij verheugen ons op jullie komst!!

Saludos y nos vemos pronto,

Namens het bestuur van Los Colombianos

John, Barbara en Rafael

Geplaatst in Nieuws.